Limfjord Pandebånd

DKK 0,00

Limfjord Pandebånd er lavet af sildeben. Strikekteknikken er meget nem, og består er vrang og drejet ret. Pandebåndet strikkes frem og tilbage og syes sammen til sidst.

Pandebånden kan strikkes i alle typer garn og dermed med alle strikkefastheder. I opskriften finder du en meget nem udregning af dit maskeantal, ud fra din strikkefasthed og hovedmål. Strikkeprøven lavet i reststrik, og når du skal til at strikke pandebåndet, går du op på en pind i dobbelt størrelse, fordi at sildebenene trækker sig meget sammen. Derfor er der heller ikke indregnet en “negative ease” i pandebåndet, da sildebenene selv sørger for at sidde til hovedet.

Opskriften er opsat så den let kan læses på telefon eller tablet. Så i stedet for den klassiske printer-venlige a4 sider med to spalter, får du en pdf med stor tekst så det kan læses uden at skulle zoome på telefonen. Hertil er der links videre til vores videoer på YouTube netop dér hvor du skal bruge dem.

 

Det praktiske:

Størrelse: din

Strikkefasthed: alle

Pind: alle

 

Forslag til garn

Du kan bruge alle typer garn til denne opskrift – så gå evt. i gemmeren og se hvad du har til at ligge som kunne være godt til at lune ørerne

 

VED KØB  FÅR DU TILSEND EN PDF MED OPSKRIFTEN SOM ER DESIGNET TIL LÆSNING PÅ TELEFON