Limfjord Pullover – Kreativ

DKK 40,00

Limfjord pullover er en elegant strikketrøje med bred hals og fine manchetter i ærmerne. Opskriften er udviklet ud fra et ønske om at lave en strik som man med lethed kan style til den dag på kontoret. Du kan have den udenop en skjorte, eller en anden pæn bluse med detaljer ved halsen. Du kan også tage den på som den er og lad trøjens egne mange detaljer bære den.

 

Strikkefasthed: 19 masker pr 10 cm

Pind: 3

Garn: se beskrivelsen

 

Limfjord pullover strikke oppefra og ned og er med klassisk raglan. Pasformen er en smule bred så der er masser af plads til at have en skjorte indenunder. I bunden ved ribben er der strikket en slids som detalje i bunden.

Limfjord pullover er designet med sildebensstrik i ribben i stedet for klassisk rib. Sildebenene er meget nemme at strikke og der følger en videoguide med i opskriften, så du nemt kan komme igang. Ved ærmerne sildebensstrik er der tilføjet knapper for at kunne lukke ribben, da sildeben skal strikkes frem og tilbage. Knapperne giver rig mulighed for at kunne sætte et personligt udtryk og lege med detaljerne.

 

I Strikkeopskriften finder du desuden masser af illustrationer som hjælper dig sikkert i mål. Hertil er opskriften opsat så den let kan læses på telefon eller tablet. Så i stedet for den klassiske printer-venlige a4 sider med to spalter, får du en pdf med stor tekst så det kan læses uden at skulle zoome på telefonen. Hertil er den størrelse du strikker i fremhævet, så du ikke går fejl af tallene og der er både interne links i opskriften til at sikre den bedste oplevelse og links videre til vores videoer på YouTube netop dér hvor du skal bruge dem.

Dette er kun opskriften på det Kreativ design – læs mere i beskrivelsen

Varenummer (SKU): 9681-3 Kategorier: , , Tags: ,
Beskrivelse

Limfjord findes i 3 versioner: simpel, detaljeret og kreative
For at lære mere om dette koncept, klik her

 

Denne opskrift indholder det kreative design af Limfjord pullover

 

GARN

3 x følgetråde. F.eks. 3 mohair. Den orange er strikket i 2 tynde uldtråde fra Garnudsalg som hedder ‘I will follow’ og 1 mohair.

 

Dobbelttråd af alpakke silke fra Sandness

 

1 tråd Cool wool fra Lana Grossa, løber 120 m, så du skal bruge 10 nøgler til en str L

 

Håndfarvet garn

Jeg rammer strikkefastheden på pind 3 i håndfarvet garn som løber 400 m pr 100 . Med sådan et garn vil jeg skulle bruge 3 fed for at strikke en str. op til en str L

Den lyserøde er strikket i 1 merino (400 m pr 100 g. ) og 1 mohair (420 m pr 50 g), 3 fed af hver, fra garnfarveren Indiedyed

STØRRELSER

Strikkefasthed på 19 masker pr. 10 cm på pind 3, og der strikkes nedefra og op og kommer i seks størrelser:

XS (brystmål: 76-84 cm)
Garn: ca. 900 m.

S (brystmål: 85-92 cm)
Garn: ca. 1000 m.

M (brystmål: 93-101 cm)
Garn: ca. 1100 m.

L (brystmål: 102-108 cm)
Garn: ca. 1200 m.

XL (brystmål: 109-116 cm)
Garn: ca. 1300 m.

XXL (brystmål: 117-125 cm)
Garn: ca. 1400 m.

 

VED KØB  FÅR DU TILSEND EN PDF MED OPSKRIFTEN SOM ER EGNET TIL LÆSNING PÅ TELEFON