Nordlys skørt

DKK 30,00

Strikkeopskriften på Nordlys skirt guider dig igennem hvordan at du kan strikke en nederdel på en af dine strikketrøjer og dermed lave den til en kjole. Nordlys skirt strikkes ved at samle masker op i ribben på din trøje og først strikke et underskørt. Underskørtet har jeg strikkes af garnrester i forskellige farver, da det ikke er noget man komer tl at se. Det er derfor en god måde at få ryddet lidt op i diverse garnrester. alternativt kan du få på jagt efter noget billigt garn som passer ca til pind 5

 

Når underskørtet er færdigt, skal der strikkes de 3 mohairlag

 

Hver lag er strikkes af 400 meter /200 gram mohair. Jeg har i alt brugt 3 fed fra Indiedyed, som passer med denne løbelængde. Alternativt, så løber de fleste mohair-nøgler  200 meter, så her skal du bruge 2 til hvert lag – altså 6 i alt.

 

Opskriften er opsat så den let kan læses på telefon eller tablet. Så i stedet for den klassiske printer-venlige a4 sider med to spalter, får du en pdf med stor tekst så det kan læses uden at skulle zoome på telefonen. Hertil er der links videre til vores videoer på YouTube netop dér hvor du skal bruge dem.

 

Det praktiske

Størrelse: din

Pind: 5 til underskørtet, pind 2,5 eller 3 til mohairlag

 

 

VED KØB  FÅR DU TILSEND EN PDF MED OPSKRIFTEN SOM ER DESIGNET TIL LÆSNING PÅ TELEFON

Varenummer (SKU): 5555 Kategorier: , ,