Nordsø Sweater – Detalje

DKK 40,00

Nordsø sweateren er inspireret af hav og blæst. Den er derfor designet med store bølger som giver en chunky struktur og et fint hulmønster ved bølgedalene. Du kan straks se mønsteret vokse frem når du strikker og den er sjov og hurtig at strikke, fordi den strikkes på store pinde.

 

Pind: 6, 7 eller 8 – den varierer efter størrelse

Strikkefasthed: 11, 13 og 15 – den varierer efter størrelse

Garn: læs mere i beskrivelsen

 

Strikkkeopskrift til Nordsø sweater findes i 3 versioner: simpel, detaljeret og kreative.  Du kan læse meget mere om vores koncept ved at klikke her

 

Den detaljeret Nordsø sweater har bølger på ærmerne og glatstrik på kroppe (denne opskrift)

 

Du kan også finde opskriften samlet, hvor alle du får alle tre opskrifter i én.

I opskriften finder du masser af illustrationer som hjælper dig sikkert i mål. Hertil er opskriften opsat så den let kan læses på telefon eller tablet. Så i stedet for den klassiske printer-venlige a4 sider med to spalter, får du en pdf med stor tekst så det kan læses uden at skulle zoome på telefonen. Hertil er den størrelse du strikker i fremhævet, så du ikke går fejl af tallene og der er både interne links i opskriften til at sikre den bedste oplevelse og links videre til vores videoer på YouTube netop dér hvor du skal bruge dem.

Varenummer (SKU): 9999-2 Kategorier: , , Tags: , , ,
Beskrivelse

GARN

Nordsø sweater skal strikke med forholdvis tykt garn kan det være en fordel at strikke med dobbeltgarn. Dette er super nemt og er bare, at du har to tråde med rundt i stedet for en. Du kan finde masser af forskelligt garn som passer til at strikke Nordsø, du skal bare kigge efter en strikkefasthed på omkring 13-14 på pind 8-10, hvis du vil strikke med dobbeltgarn. For at få det melerede look som på den gule model skal du bruge et tykt hvidt garn og så medtage en følgestråd i mohair i en varm gul eller hvilken anden farve du godt kunne tænke dig.

 

Malaga fra Hobbii (akrylgarn) + evt en mohair følgestråd (Dette garn er den gule strikket i). Malaga løber 165 m/100g på nøgle, så du  skal bruge 5-6 nølger

 

Lala Berlin fra Lana Grossa, løber 90m/50 g  pr nøgle, du du skal bruge imellem 8-10 nøgler

 

Snow fra Drops, løber 50 m/50 g  pr nøgle, du du skal bruge imellem 14-28 nøgler

 

Dobbelttråd Wish fra Drops, løber 70 meter pr. 50 gram. Du skal bruge 20-26 nøgler

 

Puno fra Gepard Garn, løber 110 meter pr. 50 gram. Du skal bruge 7-9 nøgler

 

Håndfarvet garn

1 tråd merino (400m/100g) + 2 tråd mohair (420 g/ 50). Dette er den blå i kreativ-udgaven strikket i.

 

 

STØRRELSER

Alle designs er detaljeret forklaret sammen med videolinks til samtlige teknikker som opskriften må byde på. Nordsø sweater strikkes oppefra og ned og  kommer i tre størrelser: XS-S, M-L og XL-XXL, og for at bølgemønsteret går op i alle størrelser varierer pindestørrelsen og strikkefasthed:

 

XS-S (brystmål: 76-92 cm)
Strikkefasthed: 15 masker pr. 10 cm på pind 5.
Garn: ca. 700 m.

 

M-L (brystmål: 93-108 cm)
Strikkefasthed: 13 masker pr. 10 cm på pind 6.
Garn: ca. 800 m.

 

XL-XXL (brystmål: 109-125 cm)
Strikkefasthed: 11 masker pr. 10 cm på pind 7
Garn: ca. 900 m

 

VED KØB  FÅR DU TILSEND EN PDF MED OPSKRIFTEN